A vocler.com adatvédelmi nyilatkozata

A vocler.com adatvédelmi nyilatkozata

Dobi Sándor magánszemély, a www.vocler.com weboldal üzemeltetője, a továbbiakban szolgáltató, mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.
A személyes adatok tárolása, az adatkezelés:

Dobi Sándor. informatikai eszközei, adattárolási megoldásai a weboldalt kiszolgáló tárhelyszolgáltató ACWS Szolgáltató Betéti Társaság, 8097 Nadap, Kenderföldi út 32, (Cégjegyzékszám: 07-06-015376, Adószám: 21832426-2-07) e-mail: domains@acwsbt.com által üzemeltetett szerveren találhatóak meg, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.
A weboldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával a Felhasználó tudomásul vesz.
Ügyfeleink személyes adatait a legnagyobb biztonsággal kezeljük!
A www.vocler.com weboldal üzemeltetője megtesz minden tőle telhetőt a személyes adatok védelme érdekében. Soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki, nem adjuk át, vagy nem kölcsönözzük tovább a nekünk átadott ügyféladatokat, neveket, e-mail címeket, harmadik fél részére!
Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartáshoz használt személyes adatokat biztonságban tartjuk, azok tárolásánál cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.), valamint a 2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) törvények szerint jár el!
Az adatkezelés célja:

A www.vocler.com honlap tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. A Feliratkozó részéről megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a Feliratkozó adatainak nyilvántartása, számára a www.vocler.com oldal használata és www.vocler.hu oldalon való videochat használat lehetőségének biztosítása és fontos információk küldése hírlevél formájában számára. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Feliratkozó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adhat át. Ez azonban nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.
Adatkezelő a következő fontosabb adatokat kezeli a feliratkozókról: e-mail cím, név, születési idő, a felhasználó neme, kora, lakhelye (megye és város), magasság, testalkat, szemszín, hajszín, a felhasználók ip címe.
Az adatkezelés jogalapja:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
A www.vocler.com honlapon történő regisztráció, kapcsolatfelvétel, a www.vocler.hu oldalon való videochat használati lehetőségének biztosítása érdekében történő regisztráció, információközlés.
Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, információközlés.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módon lehet kezdeményezni:

e-mail útján a max@vocler.com címen.
Az adatkezelés megnevezése és időtartama:

Adatkezelés www.vocler.com oldalra feliratkozottak (a továbbiakban együttesen: Feliratkozottak) önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján. A Feliratkozó által megadott adatok tárolására Adatkezelő a Feliratkozott hozzájárulásának visszavonásáig jogosult.
Személyi adatokban bekövetkezett változás bejelentése:

A személyes adatokban bekövetkezett változást a Feliratkozó 15 napon belül, elektronikus úton max@vocler.vom e-mail címen keresztül Adatkezelőnek jelezheti.
Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Feliratkozó előzetes értesítése mellett (a weboldalon) egyoldalúan módosítsa.
A Feliratkozók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a Feliratkozók tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a max@vocler.com címre kell elküldeni, amire 10 munkanapon belül választ kap az érintett.
Jogorvoslat lehetőségei:

Jogorvoslati lehetőségért, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz tud fordulni az érdekelt adattulajdonos.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Weboldal: http://www.naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
További kérdés, kérés esetén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:

Online elérhetőség: max@vocler.com
A sütikről általánosságban:

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik rengeteg szerepe van például információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait. Általánosságban mondhatjuk, hogy megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.
A következő célokból használja a www.vocler.com oldal a sütiket:

Elsődlegesen azzal kapcsolatban gyűjt információt, hogyan is használja Ön az oldalt, mely részét vagy részeit látogatja javarészt, így megtudhatjuk, hogyan nyújtsunk Önnek még jobb felhasználói élményt, ha ismét felkeresi oldalunkat. A kapott információk alapján tudjuk weboldalunkat továbbfejleszteni. A weboldalunkon szeretnénk ezáltal a böngészést és navigációt megkönnyíteni, hogy biztosíthassuk a gördülékeny felhasználói élményt.
A munkamenet (session) sütik okvetlenül szükségesek:

Ezekre azért is van szükség, hogy felhasználóként böngészhesse weboldalunkat és használhassa annak funkcióit, mint például az Ön által adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során. Az érvényességi idő csak az aktuális látogatásra vonatkozik csak, a munkamenet befejeztével, valamint a böngésző bezárásával ezen sütik automatikusan törlődnek a számítógépéről. Ezen sütik alkalmazása nélkül nem tudjuk biztosítani a felhasználónak weboldalunk böngészését.
A használatot megkönnyítő sütik:

Arra szolgálnak ezek a sütik, hogy megjegyezhessük a weboldalunkkal kapcsolatos választásait.
Sütik ellenőrzése és kikapcsolásának lehetősége:

Ma már minden modern böngészőben lehetőség van a sütik beállításának a változtatására. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek a beállítások módosíthatóak. Beállítható, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal ajánlja fel a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mivel a sütiknek az a legfőbb célja, hogy weboldalunk használhatóságát és annak folyamatainak megkönnyítését vagy lehetővé tételét, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén könnyen előfordulhat, hogy látogatóink nem használhatják teljes körűen weboldalunk funkcióit, illetve hogy a weboldal a tervezettől jelentősen másképpen fog működni a böngészőjében.
A weboldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.